Verzet Fulco

Omwille van de huidige coronamaatregelen hebben we met spijt in het hart beslist om het optreden van Fulco te annuleren. We zijn momenteel druk bezig met het prikken van een nieuwe datum. Meer info volgt spoedig!

Fulco is niet onder één noemer te brengen. Hij is multi-instrumentalist, zanger, componist en improvisator. Zijn eigenzinnige stijl is doorspekt met invloeden uit jazz, krautrock, hip-hop, rock, soul en funk. 

Fulco Ottervanger is geboren met een droom van een artiestennaam. Hij was de voorbije twee jaar o.m. stadscomponist van Gent en met zijn sparringpartner Lander Gyselinck bekokstooft hij als BeraadGeslagen rotonderumba’s en stoepdisco.

In oktober 2019 verscheen zijn Nederlandstalige solodebuut Fulco. Een kanjer van een album dat doet denken aan Spinvis en Henny Vrienten. Een plaat die in haar zoektocht naar duidelijkheid vele wegen bewandelt. 

'Wat voor muziek speelt deze man hier toch?... Ik zou zeggen: Klanken die je al eerder hoorde, vlak voordat je wakker werd.' (Spinvis)

Foto: Jef Boes

Voorprogramma Lore Graulus (Voice)
Deze 18-jarige singersongwriter nam in 2015 deel aan The Voice Kids. Nu vijf jaar later, brengt ze voor het eerst haar eigen nummers voor een publiek. 

Event Afgelopen

geen tickets meer beschikbaar